Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity 3D yükleme ekranı (Loading Screen) yapımı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Merhaba arkadaslar bu dersimizde size Unity ile nasil Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! yani nasil bir yükleme ekrani yapabileceginiz anlattim.

resim

Ders videosu : 

Loading screen (Yükleme Ekrani) ile aklinizdaki soruları yorum olarak yazabilirsiniz.

Ders içerikleri  : Proje dosyası ve kodlar :
Hide Post
Eline sağlık kardeşim.
(31-07-2017, Saat: 22:55)vic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Eline sağlık kardeşim.

Çok teşekkürler Vic Big Grin
Abi dediğim şeyi yaptığın için teşekkürler
(01-08-2017, Saat: 10:08)spart521 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Abi dediğim şeyi yaptığın için teşekkürler

Rica ederim dostum Smile Umarım işine yarar.
Proje dosyası ve kodlar konuya eklenmiştir.
emeğine sağlık, teşekkürler paylaşım için
(01-08-2017, Saat: 16:00)master35 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!emeğine sağlık, teşekkürler paylaşım için

Rica ederim dostum işine yaradıysa ne mutlu bana Smile
Teşekkürler
Projeme Ekleyeceğim Paylaşım İçin Teşekkürler Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9