Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: build aldıktan sonra sahneler çalışmıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar giriş seviyesinde bir unity kullanıcısıyım. Şu an unity üzerinden bir oyun yapıyorum final projem için birçok şey bitti fakat şu an ana menü tasarlamak ile meşgulüm. Anamenüyü tasarladım editör üzerinden denediğim zaman ana menüdeki tuşlar çalışıyor oyna tuşuna bastığım zaman oyun sahnesine beni atıyor orda bi sıkıntı yok fakat build aldıktan sonra oyunu çalıştırınca ana menüde kalıyorum hiçbir tuşa basılmıyor. bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
Merhabalar aynı sorun bende de var. Bir çözüm bulabildiniz mi?
(09-01-2022, Saat: 00:44)faust Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Merhaba arkadaşlar giriş seviyesinde bir unity kullanıcısıyım. Şu an unity üzerinden bir oyun yapıyorum final projem için birçok şey bitti fakat şu an ana menü tasarlamak ile meşgulüm. Anamenüyü tasarladım editör üzerinden denediğim zaman ana menüdeki tuşlar çalışıyor oyna tuşuna bastığım zaman oyun sahnesine beni atıyor orda bi sıkıntı yok fakat build aldıktan sonra oyunu çalıştırınca ana menüde kalıyorum hiçbir tuşa basılmıyor. bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Teşekkür ederim şimdiden.

Video çekerek hatayı paylaşırsan yardımcı olabilirim.