Merhabalar,
Son zamanlarda rastladığım bir hata var. Oyunun apksını test ettiğimde herhangi bir sıkıntı olmuyor. Fakat apk'yı play store'a koyup play store'dan indirip açtıktan sonra unity'nin logosundan sonra oyun durdu hatası veriyor. Daha önce böyle bir hata olmamıştı. Son zamanlarda biraz fazla olmaya başladı. Sebebini bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.
İyi Günler.
Google Play servislerini kullanıyor musun? Ayrıca Unity versiyonun kaç? Mümkünse hatanın SS 'ni atabilir misin?
(15-12-2017, Saat: 15:40)undefined Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Google Play servislerini kullanıyor musun? Ayrıca Unity versiyonun kaç? Mümkünse hatanın SS 'ni atabilir misin?
Google Play servis kullanıyorum. Unity version : 5.6.2f.1 Hatanın sebebini buldum fakat nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.
Normalde geliştirdiğim projeyi önceden Play Store'da beta sürümüne yüklemiştik. Şimdi de projeyi geliştiriyorum. Projenin Company name kısmını değiştirince aşağıdaki hataları veriyor. Bu hataları giderdiğim takdirde düzeleceğini düşünüyorum. Fakat nasıl düzelteceğimi bulamadım daha.
Servis için eklediğin Bundle Identifier ve Client ID ' ni kontrol et , kurduğun plugini silip tekrar yükle .
(15-12-2017, Saat: 20:38)undefined Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Servis için eklediğin Bundle Identifier ve Client ID ' ni kontrol et , kurduğun plugini silip tekrar yükle .
Biraz detaylı anlatma şansın var mı? Projede admob için Google Mobile Ads plugini mevcut. Bu plugini silip tekrar import ettim değişen birşey olmadı.
(15-12-2017, Saat: 16:44)Scofailed Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! (15-12-2017, Saat: 15:40)undefined Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Google Play servislerini kullanıyor musun? Ayrıca Unity versiyonun kaç? Mümkünse hatanın SS 'ni atabilir misin?
Google Play servis kullanıyorum. Unity version : 5.6.2f.1 Hatanın sebebini buldum fakat nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.
Normalde geliştirdiğim projeyi önceden Play Store'da beta sürümüne yüklemiştik. Şimdi de projeyi geliştiriyorum. Projenin Company name kısmını değiştirince aşağıdaki hataları veriyor. Bu hataları giderdiğim takdirde düzeleceğini düşünüyorum. Fakat nasıl düzelteceğimi bulamadım daha.
Selam, Assets->Play Services Resolver->Android Resolver->Force Resolve seçeneğini seçip çıkan soruya yes de, işlem biraz sürüyor. Bende benzer hatada işe yaradı.