Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity Hata - gradle failed to fetch dependencies (Yardımlarınızı Bekliyorum)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar merhaba. Son birkaç gündür karşılaştığım bir hata var. Türkçe-yabancı kaynaklara bakmama rağmen sorunumu çözemedim. Sorunla ilgili çözüm önerileriniz varsa lütfen söyleyin. Oyundaki hatalar ile ilgili resimler aşağıda yer alıyor. Ben kısaca anlatayım neden böyle bir hata verdiğini. Oyun projemizi PLay Store'da beta sürümüne yükledik. Beta sürümüne yükleyene kadar yaklaşık 2 ay boyunca böyle bir hata ile karşılaşmadım. Beta sürümüne yükledikten sonra böyle bir hata geldi. Projenin Build Settings- Player Settings kısmından Company Name kısımlarını değiştirince aşağıdaki gibi hata veriyor. Oyunun apk buildinde sorun yok fakat telefonla test ettiğimde oyun açılır açılmaz hata verip oyunu kapatıyor. Sorunla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Unity version: 5.6.2f1(Son sürümde de test ettim hata düzelmedi.)
Oyunla ilgili Google Mobile Ads ve In app purchase pluginleri mevcut(Bu pluginleri silip tekrar import ettim ama yine düzelmedi.)
(17-12-2017, Saat: 10:01)Scofailed Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Arkadaşlar merhaba. Son birkaç gündür karşılaştığım bir hata var. Türkçe-yabancı kaynaklara bakmama rağmen sorunumu çözemedim. Sorunla ilgili çözüm önerileriniz varsa lütfen söyleyin. Oyundaki hatalar ile ilgili resimler aşağıda yer alıyor. Ben kısaca anlatayım neden böyle bir hata verdiğini. Oyun projemizi PLay Store'da beta sürümüne yükledik. Beta sürümüne yükleyene kadar yaklaşık 2 ay boyunca böyle bir hata ile karşılaşmadım. Beta sürümüne yükledikten sonra böyle bir hata geldi. Projenin Build Settings- Player Settings kısmından Company Name kısımlarını değiştirince aşağıdaki gibi hata veriyor. Oyunun apk buildinde sorun yok fakat telefonla test ettiğimde oyun açılır açılmaz hata verip oyunu kapatıyor. Sorunla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Unity version: 5.6.2f1(Son sürümde de test ettim hata düzelmedi.)
Oyunla ilgili Google Mobile Ads ve In app purchase pluginleri mevcut(Bu pluginleri silip tekrar import ettim ama yine düzelmedi.)

Selam, Assets->Play Services Resolver->Android Resolver->Force Resolve seçeneğini seçip çıkan soruya yes de, işlem biraz sürüyor. Bende benzer hatada işe yaradı.