S.a arkadaşlar bir oyun tasarlıyorum unityde playe bastığım zaman oyun başlıyor fakat aynı zamanda pause ada tıklıyor oyun başlayamıyor lütfen yardım edin teşekkürler
Console bölümüne bir bak istersen orada hata olabilir hatadan dolayı debug etmiyor olabilir yada debug ettikten sonra hata çıktığından durduruyor olabilir Console ekranına bir göz at
(18-12-2017, Saat: 22:16)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Console bölümüne bir bak istersen orada hata olabilir hatadan dolayı debug etmiyor olabilir yada debug ettikten sonra hata çıktığından durduruyor olabilir Console ekranına bir göz at
"TheTudors"a katılıyorum, console penceresinde (Eğer sende yoksa üstte windows>console ile açabilirsin) üstte butonlar vardır "Clear,Collapse, Clear on Play" gibi, onların sağ taraflarında "Error pause" diye bir buton olacaktır. O açık ise hata aldığınızda unity kendi kendini otomatikmen durduracaktır. Devam etmesi için tekrardan play butonun yanındaki durdurma butonuna basmanız gerekiyor. Hatayı çözerseniz oyun da durmaz

Teşekkürler yardımlarınız için çok sağolun