Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity - Google Play Servisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar merhaba. Google Play servisi ile ilgili birkaç sorum var. Cevaplayabilirseniz sevinirim. Öncelikle oyunuma Google Play Servisini başarılı bir şekilde yaptım. Google Play'e başarılı bir şekilde bağlanıyor. Başarılı bir şekilde skoru kaydettirip başarılı bir şekilde leaderboard gösterebiliyorum. Fakat sormak istediğim birkaç soru var.
(NOT : Android'de OnApplication.Quit() fonksiyonunu çalıştırabilirsem aşağıdaki tüm sorunlarımı çözebilirim.)

1. Google Play'e bağlandıktan sonra oyuna tekrar bağlandığında otomatik tekrar bağlanıyor. Fakat internet olmadığında da bağlanıyor. Ben oyun her açılışında bağlanmasını istiyorum.
2. Google Play'e başarılı bir şekilde giriş yapıyor fakat başarılı bir şekilde çıkış yapmıyor. Oyun içinde çıkış butonu yok. Bu yüzden telefonun home tuşuna basıp oyunu kapatabiliyor. Bu durumdan dolayı OnApplication.Quit() fonksiyonu çalışmıyor.
3. Oyun başlangıcında Start fonksiyonda bu bağlanmayı yaptığımda her oyunu açtığımda Google Play'e bağlanıyor. Fakat sahneler değiştiğinde yine bağlanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
Bu yardımcı olabilir:
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!