Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Herkese Merhaba
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selamlar herkese. 20 yaşındayım çocukluğumdan nerdeyse bebekliğimden beri bilgisayardayım ancak çocukluk dönemi komple oyun oynayarak geçti tabi Rolleyes son son 4-5 senedir 3d çizimler yapıyorum 3ds max ile ve son 2-3 senedir aynı zamanda programlama ile de vakit geçirmeyi deniyorum c# c++ visual studio ve python da temel düzeyde işler yaptım. c# da hemen hemen tüm temeli biliyorum sadece eksik kısmım sql database sistemi yok o yüzden işlevsel olmuyor tabi Big Grin  son birkaç gündür de hem çizimlerimi hem yazılımı hemde hepimiz gibi benimde sevdiğim oyunları birleştirmek ve oyun yapmak istedim unity e başladım. hakkımızda hayırlısı. herkese iyi akşamlar şimdiden memnun oldum tanıştığımıza. Shy
Aramıza hoşgeldin, umarım istediğin gibi oyunları yapabilirsin. Herhangi bir sorun olursa çekinmeden sorabilirsin, en geç 2-3 güne cevaplanacağına eminim.
(21-03-2018, Saat: 15:02)No_99 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Aramıza hoşgeldin, umarım istediğin gibi oyunları yapabilirsin. Herhangi bir sorun olursa çekinmeden sorabilirsin, en geç 2-3 güne cevaplanacağına eminim.

hoşbuldum çok teşekkürler  Smile
Hoşgeldin kardeşim, iyi çalışmalar.
(25-03-2018, Saat: 19:03)vic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Hoşgeldin kardeşim, iyi çalışmalar.

teşekkürlerr Smile)
Merhabalar Biz MMORPG'miz için Yazılımcı ve animasyoncu arıyoruz.. Eğer ilgileniyorsanız bana discorddan veya steamden ulaşın lütfen.

Discord : Gerald#8697

Steam : Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!