02-04-2018, Saat: 18:54
İyi günler unity'de 2d bir oyun yapıyorum ve bunu level level olarak tasarlıyorum fakat bir sorunla karşılaştım oda şu karanlık bir level tasarlamak istiyorum fakat bilgisayardaki görüntüyle telefondaki görüntü çok farklı yapıcağım şeyden bahsedim bir pointlight ekledim karekterime z eksenindeki değeri -2 main cameramın z eksenindeki değeri -8
PC GÖRÜNTÜSÜ
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
MOBİL GÖRÜNTÜSÜ
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
yardımcı olurmusunuz ?
karanlık efektini nasıl yaptığımı soranlara oyundaki tüm objelere standart bir material ekledim ve lighting penceresinden ambient coloru siyah yaptım ve karektirime bir point light attım
PC GÖRÜNTÜSÜ
MOBİL GÖRÜNTÜSÜ
yardımcı olurmusunuz ?
karanlık efektini nasıl yaptığımı soranlara oyundaki tüm objelere standart bir material ekledim ve lighting penceresinden ambient coloru siyah yaptım ve karektirime bir point light attım