Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Admob Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
S.A.
Sizin Admob Reklam Dersinizi izledim. Kodların aynısını yazmama rağmen apkyı denediğimde oyundan atıyor.Yardımınız için Teşekkürler.
Build alırken her hangi bir hata alıyor musun peki SDK veya JDK ile ilgili bir problem olabilir belki bu sorunu çözmenin en iyi yolu Android Studio'dan cihazının loglarına bakmak orada hatayı görebilirsin.
Hocam logları görebilmek için bazı yolları denedim fakat uygulama hiç açılmadığı için logları göremiyorum.
(09-07-2018, Saat: 21:50)Carbon902 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Hocam logları görebilmek için bazı yolları denedim fakat uygulama hiç açılmadığı için logları göremiyorum.

Son çektiğim ödüllü reklam ekleme videosuna bakabilirsin misin orada farklı bir kütüphane ile yapıyorum diğer video biraz eski bi onu deneyip yorum atarsan belki orada bir sorun çıkmaz.
(09-07-2018, Saat: 23:38)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(09-07-2018, Saat: 21:50)Carbon902 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Hocam logları görebilmek için bazı yolları denedim fakat uygulama hiç açılmadığı için logları göremiyorum.

Son çektiğim ödüllü reklam ekleme videosuna bakabilirsin misin orada farklı bir kütüphane ile yapıyorum diğer video biraz eski bi onu deneyip yorum atarsan belki orada bir sorun çıkmaz.

zaten ödüllü reklamı deniyorum fakat diğerinde de build alınca resimdeki hatayı veriyor
(09-07-2018, Saat: 23:59)Carbon902 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(09-07-2018, Saat: 23:38)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Son çektiğim ödüllü reklam ekleme videosuna bakabilirsin misin orada farklı bir kütüphane ile yapıyorum diğer video biraz eski bi onu deneyip yorum atarsan belki orada bir sorun çıkmaz.

zaten ödüllü reklamı deniyorum fakat diğerinde de build alınca resimdeki hatayı veriyor

Söylediğim gibi SDK ile ilgili bir sorun SDK kurulumunu yaparken düzgün yaptığına emin misin bide daha önce hiç android 'e build alıp test ettin mi uygulamanı ?
(10-07-2018, Saat: 04:02)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(09-07-2018, Saat: 23:59)Carbon902 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!zaten ödüllü reklamı deniyorum fakat diğerinde de build alınca resimdeki hatayı veriyor

Söylediğim gibi SDK ile ilgili bir sorun SDK kurulumunu yaparken düzgün yaptığına emin misin bide daha önce hiç android 'e build alıp test ettin mi uygulamanı ?

Peki bu sdk managerda hangilerinin yüklü olması gerekiyor veya sizin sdk managerin fotoğrafını atarmısınız
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

buradan bakabilirsin.
(10-07-2018, Saat: 16:27)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

buradan bakabilirsin.

Teşekkürler Hocam Eksik Olanları Yükleyip Deneyeceğim
(10-07-2018, Saat: 16:34)Carbon902 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(10-07-2018, Saat: 16:27)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

buradan bakabilirsin.

Teşekkürler Hocam Eksik Olanları Yükleyip Deneyeceğim

Rica ederim ne demek Smile