Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: apple için render
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
apple için render alıyorum fakat cihazda fps düşük baya. iphone 6s için çıktı alıyorum. uygulama çok büyük değil. sebebi ne olabilir
Kodlamadan dolayı olabilir veya model falan kullandıysan onlardan dolayı boyutla ilgili olmayabilir zaten problem. sorun pek çok şeyden kaynaklanabilir dediğim gibi bunu test etmek için detaylı bi inceleme gerekir yani.
(12-07-2018, Saat: 15:41)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Kodlamadan dolayı olabilir veya model falan kullandıysan onlardan dolayı boyutla ilgili olmayabilir zaten problem. sorun pek çok şeyden kaynaklanabilir dediğim gibi bunu test etmek için detaylı bi inceleme gerekir yani.

peki render alırken birşeyleri yanlış yapıyor olabilir miyim
(14-07-2018, Saat: 02:30)BaySKaT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(12-07-2018, Saat: 15:41)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Kodlamadan dolayı olabilir veya model falan kullandıysan onlardan dolayı boyutla ilgili olmayabilir zaten problem. sorun pek çok şeyden kaynaklanabilir dediğim gibi bunu test etmek için detaylı bi inceleme gerekir yani.

peki render alırken birşeyleri yanlış yapıyor olabilir miyim

Bir şeyleri yanlış yapacağını sanmıyorum senin ile alakalı bir şey değil sonuçta cihaz kendi render alıyor dediğim gibi kodlarından veya modellerinden dolayı olabilir hatta kullanıdğın texturelardan dolayı bile olabilir.