Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: TargetException: Non-static method requires a target.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Merhaba Unity'de bu sabah projeme devam ediyordum ve böyle bir hata aldım araştırdım pek fazla bir şey bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?

Ayrıca hata şuna sebebiyet ediyor pc de score artarken mobilde artmıyor yani galiba scriptler çalışmıyor  

TargetException: Non-static method requires a target.
System.Reflection.MonoMethod.Invoke (System.Object obj, BindingFlags invokeAttr, System.Reflection.Binder binder, System.Object[] parameters, System.Globalization.CultureInfo culture) (at /Users/builduser/buildslave/mono/build/mcs/class/corlib/System.Reflection/MonoMethod.cs:236)
System.Reflection.MethodBase.Invoke (System.Object obj, System.Object[] parameters) (at /Users/builduser/buildslave/mono/build/mcs/class/corlib/System.Reflection/MethodBase.cs:115)
UnityEditor.EditorAssemblies.ProcessInitializeOnLoadMethod (System.Reflection.MethodInfo method) (at C:/buildslave/unity/build/Editor/Mono/EditorAssemblies.cs:116)
UnityEditor.EditorAssemblies.ProcessInitializeOnLoadAttributes () (at C:/buildslave/unity/build/Editor/Mono/EditorAssemblies.cs:135)
Hatanın olduğu script dosyasının SS'ini atabilir misin acaba bize
(15-07-2018, Saat: 20:17)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Hatanın olduğu script dosyasının SS'ini atabilir misin acaba bize

Hatanın üzerine çift tıkladığımda herhangi bir script açılmıyor acaba genel bir sorun mu ?

(15-07-2018, Saat: 20:17)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Hatanın olduğu script dosyasının SS'ini atabilir misin acaba bize

ya aslında şöyle bir şey yaptım az önce assestleri faklı bir projeye aktarıp teker teker sildim ve narette buna sebep oluomuş acaba bunu anlamanın daha pratik bir yolu var mı ? proje az daha sinirden elden gideyeahdeeee

not : narette unityde bedava bir assest

ya Allahım  yarabim yine mobilde çalışmıyor hata gitmesine rağmen
(16-07-2018, Saat: 06:28)Bedirhan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Hatanın üzerine çift tıkladığımda herhangi bir script açılmıyor acaba genel bir sorun mu ?

ya aslında şöyle bir şey yaptım az önce assestleri faklı bir projeye aktarıp teker teker sildim ve narette buna sebep oluomuş acaba bunu anlamanın daha pratik bir yolu var mı ? proje az daha sinirden elden gideyeahdeeee

Apk build yaparken hata alıyormusun 
Cihazın android sürümü düşükse calışmayabilir
Apk yı kurabiliyormusun 
Kurdun ve tiklandiginda hic bisi olmuyormu 
Tikladin unity yazisi geldi ve dondu

Sorulari sordum ama cevap versen bende cevaplayamayabilirim Smile
(16-07-2018, Saat: 13:15)abayir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(16-07-2018, Saat: 06:28)Bedirhan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Hatanın üzerine çift tıkladığımda herhangi bir script açılmıyor acaba genel bir sorun mu ?

Apk build yaparken hata alıyormusun 
Cihazın android sürümü düşükse calışmayabilir
Apk yı kurabiliyormusun 
Kurdun ve tiklandiginda hic bisi olmuyormu 
Tikladin unity yazisi geldi ve dondu

Sorulari sordum ama cevap versen bende cevaplayamayabilirim Smile
ya oyun içinde bulunan bir objenin tagını editör only yapmışım bu objede scorecontroller scriptini içinde bulunduruyomuş neyse deneyim kazandım Big Grin
Yine de saol