Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lütfen yardım edin
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[attachment=38]
Fotoğraf ekledim hata yazıyor nasıl dülzelteceğimi bilmiyorum
(08-08-2018, Saat: 00:55)Karahmt Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Fotoğraf ekledim hata yazıyor nasıl dülzelteceğimi bilmiyorum

Projende resimdede attigin gibi unexpexted ... sonra already added coktan eklenmis diyor sonra da dosya yolunu gosteriyor projende o dosyayı bulup silmen lazim yedekleyemyi unutma ama o dosyayi silmen lazim.
(08-08-2018, Saat: 04:09)abayir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(08-08-2018, Saat: 00:55)Karahmt Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Fotoğraf ekledim hata yazıyor nasıl dülzelteceğimi bilmiyorum

Projende resimdede attigin gibi unexpexted ... sonra already added coktan eklenmis diyor sonra da dosya yolunu gosteriyor projende o dosyayı bulup silmen lazim yedekleyemyi unutma ama o dosyayi silmen lazim.

Cevabınız için teşekkürler.
Denefim olmadi sanırım hata Android Studio ve sdk c bölümde o yüzden birde d klasoru yaptim bakalım olacak mı
(09-08-2018, Saat: 00:51)Karahmt Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(08-08-2018, Saat: 04:09)abayir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Projende resimdede attigin gibi unexpexted ... sonra already added coktan eklenmis diyor sonra da dosya yolunu gosteriyor projende o dosyayı bulup silmen lazim yedekleyemyi unutma ama o dosyayi silmen lazim.

Cevabınız için teşekkürler.
Denefim olmadi sanırım hata Android Studio ve sdk c bölümde o yüzden birde d klasoru yaptim bakalım olacak mı
ben sorunun admob dan olduğunu düşünüyorum yani sdk nızla uyuşmayabilir normal admobsuz android projesi çıkartmayı deneyin eğer gene aynı hatayı alırsanız sorun admobda değil sdk da gibi olur eğer çıkartabiliryorsanız sdk nızı değiştirmenizi öneririm.
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Selam, videoda anlatılan ayarlarınızı gözden geçirmeniz yararlı olabilir.