10-08-2018, Saat: 21:41
10-08-2018, Saat: 21:41
13-08-2018, Saat: 01:44
Banner'i yükledikten sonra göstermen daha doğru olur o yüzden start fonksiyonunda Banner'ı load'la sonrasında Show yapmayı dene.
15-08-2018, Saat: 22:00
Sıkıntıyı buldum sdk kurulumunu baştan düzgün bir şekilde yapınca düzeldi ama bu seferde geçiş reklamı gelmiyor yükledikten sonra göstertiyorum yine de gelmiyor
15-08-2018, Saat: 23:54
Ben bu admobdan hic anlamam ancak söyle ancak yardım edebilirim bir Türk coder var ve unityle alakalı bir cok sey paylasıyor buda admobla alakalı yasızı burdan admob nasıl kullanıldıgını anlatmis zaten burdada anlatılıyor anlatımının sonunda bir scriot paylasmıs bende o scripti kullanmaktayım ssingleton tarzı gibi bisidi script kullanımınıda yazmıs isterseniz kullanın derim çok yakın bir tarihdede guncelleme getirmiş ne yazikki belirsiz bir sure yazi paylasmayacagini solemistir buyrun link
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
16-08-2018, Saat: 02:15
(15-08-2018, Saat: 23:54)abayir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Ben bu admobdan hic anlamam ancak söyle ancak yardım edebilirim bir Türk coder var ve unityle alakalı bir cok sey paylasıyor buda admobla alakalı yasızı burdan admob nasıl kullanıldıgını anlatmis zaten burdada anlatılıyor anlatımının sonunda bir scriot paylasmıs bende o scripti kullanmaktayım ssingleton tarzı gibi bisidi script kullanımınıda yazmıs isterseniz kullanın derim çok yakın bir tarihdede guncelleme getirmiş ne yazikki belirsiz bir sure yazi paylasmayacagini solemistir buyrun link
Saol denicem