Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Nasıl çözebilirim ? Teamviewer dan gösterebilecek olan var mı?
(19-08-2018, Saat: 00:59)ulusoy.exe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Nasıl çözebilirim ? Teamviewer dan gösterebilecek olan var
player settings > other settings bölümünü çekip atabilir misin ?
Oyunu gradle olarak çıkarıyor musunuz?
Çok alakalımı bilmiyorum.
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Artık Çözmek İstiyorum Gradle Ve İnternal Olarak Denedim Ama Aynı Hatayı Alıyorum
Bence kurduğunuz paketleri yani pluginlerinizdeki manifest dosyasında hatada belirtilen android:targetSandboxversion bir şeye eşitlendirilmiş ve play store bunu kabul etmiyor yapmanız gereken manifest dosyalarını bulup icinden hatada belirtilen şeyi silip denemeniz tabi ki yedekleyin
Orada yazan yazıyı bende okuyabiliyorum hocam bu dosyalar nerede nereden nasıl siliyoruz onu soruyoruz zaten
Proje Dosyalarınızda bulabilirsiniz
Dosyalara baktım bu isimlerde vb hiçbir şey yok
O zaman biraz deneme ve yanılma yapın yeni prproje oluşturup apk yı yüklemeye çalısın eger aynı hatayı alırsanız sorun build settingsde olabilir almassanız proje dosyalarınızda sorun vardır
Selam version kısmını 1.0 ve bundle version code kısmını 1 yapıp denermisiniz.