Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: skora göre object pooling
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Açıkçası columna eşitlediğiniz prefablarda hata var gibi geldi bana acaba bi onları public yapıp Inspectorden izlermisiniz

Sanki column[] u  her bir yuvası columnprefabın son elemanıyla eşitleniyor.
(15-10-2018, Saat: 07:47)abayir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Açıkçası columna eşitlediğiniz prefablarda hata var gibi geldi bana acaba bi onları public yapıp Inspectorden izlermisiniz

Teşekkürler akşam bakarım. Öyleyse ona göre bit yol izleriz
(15-10-2018, Saat: 07:47)abayir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Açıkçası columna eşitlediğiniz prefablarda hata var gibi geldi bana acaba bi onları public yapıp Inspectorden izlermisiniz

aynen son elemanı alıyo columns array'ine
(16-10-2018, Saat: 00:45)WOLKY Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

aynen son elemanı alıyo columns array'ine

Işte bende bunu soruyorum bu istediğimiz bir şey mi
(16-10-2018, Saat: 07:42)abayir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(16-10-2018, Saat: 00:45)WOLKY Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!aynen son elemanı alıyo columns array'ine

Işte bende bunu soruyorum bu istediğimiz bir şey mi

Skore göre obstacle objesi değişicek benim istediğim bu. Columns arrayindeki 10luk objeyi skore göre değiştirmemiz lazım
Sayfalar: 1 2