Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 2D Skor Yazma yardim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selam arkadaslar ben bi oyun yapmak istiyorum ve de yaptım yeniyim kodlama c# ilgili hicbişey bilmiyorum ama kendimce bi oyun yaptım tabiikide youtubeye video atan arkadaşlar sağolsunlar onların sayesinde ama küçük sorunları var yardımcı oursanız sevinirim..Maus tuşuna bastığım zaman atıyorum bi smaylik kaybolsun ve bana puan versin nasl yaza bilirim

private void OnMouseDown()
    {

Destroy(gameObject);

}
kodla smaylik kayboluyor burası tamam  ama kaybolunca scor nasıl yazabilirim o kodu bulamadım ateş edince scor yapan var obje objeye değdiyi zaman kaybolan var ama maus uzerine degdiyi zaman kaybolupta scor puan atıyorum altın topluyorsun o altınları toplayamıyorum o kodu ulamadım Sad
 Canvas ve Text 0 yaparak puan text ini ekledim ama onu her altın topladıkca (mausun sol düğmesine tıkladıgım zaman altın kayboldugu zaman) bana puan verecek c# kodunu bulamadım video bulamadım yardımcı ola bilirmisiniz?
Selam,

Mouse tıklandığında <<Destroy(gameObject);>> kısmı o nesneyi ölduruyor. Belki bu nedenle sıkıntı yaşıyorsunuz.
Tıklanınca neden nesneyi ölduruyorsunuz anlayamadım. Oyunun mantığını anlatırsanız belki daha fazlayardımcı
olabilirim.
(28-11-2018, Saat: 22:21)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Selam,

Mouse tıklandığında <<Destroy(gameObject);>> kısmı o nesneyi ölduruyor. Belki bu nedenle sıkıntı yaşıyorsunuz.
Tıklanınca neden nesneyi ölduruyorsunuz anlayamadım. Oyunun mantığını anlatırsanız belki daha fazlayardımcı
olabilirim.

buldum tesekkur ederim yok sikinti diger script C# bu scripte cagirarak text de tanitdim oldu Smile
oynun mantigi Destroy(gameObject); burda Smile