Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Admob Reklam Görüntülenmiyor.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar admob reklam yayınladığım bi oyunum var. Şu anki haliyle reklamlar sorunsuz çalışıyordu. Fakat birden bire reklam görüntülenmez oldu. Uygulamada bi değişiklik yapmadım. Ve admob hesabımda bir sorun veya uyarı görünmüyor. Admob a bildirimde bulundum henüz yanıt yok. Diğer oyun ve uygulamalarımda reklam yayını devam ediyor sorun yok. Sizce sorun ne olabilir.
Aynı sorunu bende yaşıyorum. 1 hafta öncesine kadar reklamları sorunsuz göreviliyordum. Fakat 1 hafta sonra google play storeye uygulamamı yüklemek için son kontrollerimi yaparken reklam göremediğimi farkettim. Test reklamlarını deniyorum ve bluestack'de görebiliyorum fakat admob reklamlarını hiçbir şekilde göremiyorum. sorun admob hesabımda olabilir diye yeni bir hesap açıp denedim fakat sorun düzelmedi. pluginleri silip tekrar import ettim. sorun düzelmiyor. Bu sorunu yaşayıp çözebilen biri varsa yardımlarını bekliyorum.
Benim durumda bi gariplik daha var. Şöyle ki, uygulama zaten yayında ve gunde örneğin 2000 reklam isteği gitmiş fakat 5 anesi gösterilmiş. Hiç göstermese bi hata arayacağım. Sorun admob hesabımda olamaz çunku diğer birçok oyunumda reklamlar sorunsuz gösteriliyor.

Galiba sorunu yaşayıp çözen yok.
Yeni bi gelişme: bi kaç duzeltme yapıp yeni apk oluşturdum. apk yı elefona kopyalayıp denediğimde reklamlar sorunsuz çalışıyor. fakat google play e gönderdikten sonra, google playden indirince reklamlar yine göruntulenemiyor. Ve garip bir durum daha Google Play'den uygulamanın en guncel surumunu yukledikten sonra Google Play'de hala Guncelle butonu çıkıyor. Daha da garibi Guncelle butonu ile guncelle yapılsa bile Guncelle butonu çıkıyor. Anlamadım...
Admob Hesabını Yenimi açtın ? Sanırım yeni olmalı<<<. Yeni açılan hesaplarda artık belirli bir sayı oranına kadar askı durumu var aynı şey benimde başıma geldiğinden biliyorum 
uygulamayı playstoreye attıgımda 10 dk da onaylandı bir hevesle 1 saate reklamlar çıkar dedim ama 5.ci günde anca çıkmaya başladı bilgin olsun.
admob hesabım yeni değil. hatta google pin doğrulaması bile yapıldı(eve gelen postayı kastediyorum) Zaten yukarıda dediğim gibi uygulamayı googleplay den indirince sorun oluyor. apk yı cihaza kopyalayınca bu sorun olmuyor. Hatta admob istatistiğine baktığım zaman uygulamadan 2000 adet istek gitmiş admob a, fakat gösterim sayısı 5 gibi değerler var.
Sorun çözuldu. Uygulamamın reklamını Google Adwords ile yapıyordum. Adwords reklamı aktifken admob reklam yayınını kesiyor. Adwords reklamını kapatınca sorunsuz bir şekilde reklamlar göruntuleniyor.
Aynı sorunu bende yaşıyorum.. unity 5.4.5 kullanıyorum.. Uygulamayı pc den kurunca reklamlar gözüküyor ancak play store dan kurunca hiç reklam gözükmüyor.. Adwords reklamım da yok..