Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Panimaze play store da, appstore a yakinda geliyor.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Her turlu yorum ve elestiriye aciktir  Shy

Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Tebrikler. Benim telefonda top çok az zıplıyor, engelleri bir türlü geçemedim Sad(
(28-02-2019, Saat: 21:56)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Tebrikler. Benim telefonda top çok az zıplıyor, engelleri bir türlü geçemedim Sad(

Teşekkürler Smile . Resolution problemleri çıktı bazı telefonlara onu düzeltirken son update te grafikleri yükselttim kasmalar olabilir oldu bazı cihazlarda malesef ama aynı zıplaması lazım , eğer öyle bir problem oluyorsa onada bakmam lazım  Undecided
(01-03-2019, Saat: 03:44)panimo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(28-02-2019, Saat: 21:56)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Tebrikler. Benim telefonda top çok az zıplıyor, engelleri bir türlü geçemedim Sad(

Teşekkürler Smile . Resolution problemleri çıktı bazı telefonlara onu düzeltirken son update te grafikleri yükselttim kasmalar olabilir oldu bazı cihazlarda malesef ama aynı zıplaması lazım , eğer öyle bir problem oluyorsa onada bakmam lazım  Undecided

Çok az zıplıyor.
(01-03-2019, Saat: 23:50)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(01-03-2019, Saat: 03:44)panimo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Teşekkürler Smile . Resolution problemleri çıktı bazı telefonlara onu düzeltirken son update te grafikleri yükselttim kasmalar olabilir oldu bazı cihazlarda malesef ama aynı zıplaması lazım , eğer öyle bir problem oluyorsa onada bakmam lazım  Undecided

Çok az zıplıyor.

Ziplama ve quality uzerine update getirdim daha iyi olmustur umarim.