Merhaba.
Hayatta kalma oyunu yapıyoruz ve envanterde 20 taş 14 odun var diyelim taşın üzerine tıklayarak aktif edip bolme butonuna tıklıyoruz ve taşı ayırıyoruz 20 taşın 13 ünü bir slota 7sini bir slota bunu nasil yapa biliriz? İtemleri nasıl istedigimiz değerde böle biliriz?
(06-03-2019, Saat: 02:53)Vugo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Merhaba.
Hayatta kalma oyunu yapıyoruz ve envanterde 20 taş 14 odun var diyelim taşın üzerine tıklayarak aktif edip bolme butonuna tıklıyoruz ve taşı ayırıyoruz 20 taşın 13 ünü bir slota 7sini bir slota bunu nasil yapa biliriz? İtemleri nasıl istedigimiz değerde böle biliriz?
Merhaba, cevap vermek isterdim ama tam anlayamadım. item derken neyi kastettiniz? Slot? Biraz ayrıntı verebilirseniz belki yardımcı olabiliriz.
(07-03-2019, Saat: 00:38)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! (06-03-2019, Saat: 02:53)Vugo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Merhaba.
Merhaba, cevap vermek isterdim ama tam anlayamadım. item derken neyi kastettiniz? Slot? Biraz ayrıntı verebilirseniz belki yardımcı olabiliriz.
Size bi oyundan foto ile ornek vere bilirmiyim?
Mobil survivor oyun yapiyorum balta ile agaci kestik 100 tane odun oldu ben bu odunun 50 tanesini sandıga koymak istiyorum surukle birak yapinca 100 odun sandiga gidiyor bense 50 tanesini sandiga koymak istiyorum 100 odunu 2 ye nasil bole biliriz 50-50 gozukmesi icin mesela 100 odunun uzerine tikladik asagida split diye icon olsun icona tikladigimizda miktarini yazalim ve envanterde 100 odundan splite yazdigimiz 40 tane ayri 60 tane ayri gozuksun.
(15-03-2019, Saat: 04:15)Vugo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! (07-03-2019, Saat: 00:38)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Merhaba, cevap vermek isterdim ama tam anlayamadım. item derken neyi kastettiniz? Slot? Biraz ayrıntı verebilirseniz belki yardımcı olabiliriz.
Size bi oyundan foto ile ornek vere bilirmiyim?
Mobil survivor oyun yapiyorum balta ile agaci kestik 100 tane odun oldu ben bu odunun 50 tanesini sandıga koymak istiyorum surukle birak yapinca 100 odun sandiga gidiyor bense 50 tanesini sandiga koymak istiyorum 100 odunu 2 ye nasil bole biliriz 50-50 gozukmesi icin mesela 100 odunun uzerine tikladik asagida split diye icon olsun icona tikladigimizda miktarini yazalim ve envanterde 100 odundan splite yazdigimiz 40 tane ayri 60 tane ayri gozuksun.
Doğru anladıysam 100 tane odun aynı gameobject in çocuğu olduğu için sürükleyince hepsi gidiyor. Split butonuna basınca yarısını başka bir gameobject in çocuğu yapmak sorunu çözebilir. Kuduğunuz yapıyı bilmediğim için anlayabildiğim kadarıyla cevap verdim.