Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity için C# kitap/video dersleri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Öncelikle merhabalar android için oyun yapma geliştirmeye merak saldım ve program olarak unity seçtim çeşitli kitaplar satın aldım yeri geldi sizlerde  yardım aldım azda olsa unity mantığını kavradım. Sıra geldi kodlamayı öğrenmekte unity için C# öğrenmek istiyorum ama internette ya sadece c# dersleri var yada unity dersleri var benim istediğim kodlamayı 0'dan öğretip nity üstünde hayalimdeki herşeyi gerçekleştirebilmek sizlerden ricam unity için c# üzerine kitap video dersleri önerilerinizi benimle paylaşmanız bana yardımcı olmanız.

resim

Şöyle güzel bir oyun yaptım fakat joystick ekleyemedim ve her zamanda birilerinden yardım almak beklemek istemiyorum.
benim sana tavsiyem kodlama bilgin yoksa bir dili tamamen öğrenmen kodlama mantıgını anlaman.Ben python biliyordum bu sayede c# çok rahat geçtim.c# çok zor bir dil sayılmaz.c# console dersleri diye aratırsan youtube üzerinden işine yarayan derslere ulaşırsın.Bundan sonra unity fonksiyonlarını öğrenmen çok kolay olur
Teşekkür ederim en kısa sürede bakacağım