13-05-2017, Saat: 23:26
13-05-2017, Saat: 23:36
At sürüş sistemi derken elinde at model ve animasyonu varsa eğer bunu yapabilirsin diye düşünüyorum ama senin için bir bakayım internete.
13-05-2017, Saat: 23:39
Eğer sürüş sistemini kendi yazacağım diyorsan Free Asset var buyur : Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! Atın modeli ve animasyonları var içinde ama hazır istiyorum diyorsan da böyle baya güzel bir şey var ama biraz tuzlu fiyatı
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

13-05-2017, Saat: 23:52
tuzlu ama harıka yazmıs 

13-05-2017, Saat: 23:57
(13-05-2017, Saat: 23:39)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Eğer sürüş sistemini kendi yazacağım diyorsan Free Asset var buyur : Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! Atın modeli ve animasyonları var içinde ama hazır istiyorum diyorsan da böyle baya güzel bir şey var ama biraz tuzlu fiyatıLinkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Tuzlu olur dediğin assette mobile entegrasyon sorunu olur mu acaba? Birde animasyonlar humanoid mi ondan emin olamadım
14-05-2017, Saat: 00:35
(13-05-2017, Saat: 23:57)umuro Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!(13-05-2017, Saat: 23:39)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Eğer sürüş sistemini kendi yazacağım diyorsan Free Asset var buyur : Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! Atın modeli ve animasyonları var içinde ama hazır istiyorum diyorsan da böyle baya güzel bir şey var ama biraz tuzlu fiyatıLinkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Tuzlu olur dediğin assette mobile entegrasyon sorunu olur mu acaba? Birde animasyonlar humanoid mi ondan emin olamadım
Entegrasyonda niye sorun olsun ki hazır zaten herşey tabi ki Low poly falan değil ama yani sen ona göre oyunun optime etmelisin yada modelleri tekrardan birine low poly hale getiritmelisin diyeyim