Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: At Sürüş Sistemi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar bir oyunuma at sürüş sistemi eklemek istiyorum. Mobil bir oyun için tavsiye edebileceğiniz bir asset yahut elinde kaynağı olan biri var mı?
At sürüş sistemi derken elinde at model ve animasyonu varsa eğer bunu yapabilirsin diye düşünüyorum ama senin için bir bakayım internete.
Eğer sürüş sistemini kendi yazacağım diyorsan Free Asset var buyur : Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! Atın modeli ve animasyonları var içinde ama hazır istiyorum diyorsan da böyle baya güzel bir şey var ama biraz tuzlu fiyatı Big Grin Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
tuzlu ama harıka yazmıs  Shy
(13-05-2017, Saat: 23:39)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Eğer sürüş sistemini kendi yazacağım diyorsan Free Asset var buyur : Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! Atın modeli ve animasyonları var içinde ama hazır istiyorum diyorsan da böyle baya güzel bir şey var ama biraz tuzlu fiyatı Big Grin Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Tuzlu olur dediğin assette mobile entegrasyon sorunu olur mu acaba? Birde animasyonlar humanoid mi ondan emin olamadım
(13-05-2017, Saat: 23:57)umuro Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(13-05-2017, Saat: 23:39)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Eğer sürüş sistemini kendi yazacağım diyorsan Free Asset var buyur : Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! Atın modeli ve animasyonları var içinde ama hazır istiyorum diyorsan da böyle baya güzel bir şey var ama biraz tuzlu fiyatı Big Grin Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Tuzlu olur dediğin assette mobile entegrasyon sorunu olur mu acaba? Birde animasyonlar humanoid mi ondan emin olamadım

Entegrasyonda niye sorun olsun ki  hazır zaten herşey tabi ki Low poly falan değil ama yani sen ona göre oyunun optime etmelisin yada modelleri tekrardan birine low poly hale getiritmelisin diyeyim Big Grin