Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity Build apk dosyası çalışmıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar arkadaşlar ilk oyunumu yaptım ve bitirdim ve unity üzerinden sorunsuz çalışıyor şükür. Fakat şöyle bir sorun var build yaptıktan sonra çıkan .apk dosyasını android telefonuma attığımda paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu hatası alıyorum ingilizce araştırmalarda yaptım ama nafile çözücü bir cevap yok yardımcı olur musunuz ?
Player Setting -> Other Setting ->PackageName kısmını ayarladınızmı
Evet ayarladım. Ayarlarım da şu şekilde

resim

birde resmin altında da görüldüğü gibi sdk / API hatası veriyor acaba ondan mı diyede araştırdım ama çözüm yok
(26-03-2019, Saat: 00:07)Enesk001 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Evet ayarladım. Ayarlarım da şu şekilde

resim

birde resmin altında da görüldüğü gibi sdk / API hatası veriyor acaba ondan mı diyede araştırdım ama çözüm yok

Minimum API Level 4.1 seçilmiş. Android SDK Manager'da 4.1 SDK Platform yüklü mü? Belki bundan dolayı olabilir.
Bütün sdkları yükledim ama sdk 24.4.1 eski sürümü var exe olarak güncel sürüm olan 26.1.1 sürümü exe olarak bulamadım sadece tools klasörü var
Kaç gündür araştırıyorum bulamıyorum bilen başına gelen kimse yokmu bu forumda
C:/Users/mt/AppData/Local/Android/android-sdk  dizininde sdk manager var. Onu çalıştırıp istediğiniz api level i buradan indirebilirsiniz.

Unity de Edit->Preferences->External Tool kısmında alt tarafta Android SDK kutusuna bu yolun kopyalanmış olması gerekiyor. JDK kısmınada JDK yolu kopyalanmalı. Bunları yapmışsınızdır ama yinede hatırlatayım dedim.
daha önce sorun yaşamıyorum zaten reklam koymak istedim ondan sonra oldu böyle reklamı kaldırdım sorun yine devam etti sdk ve jdk yüklü unity tool kısmında da yolu yazılı.
ayrıyetten sizin C:/Users/mt/AppData/Local/Android/android-sdk söylediğiniz yerdeki sdk manager çalışmıyor cmd ekranını saniyelik açıp kapatıyor