28-04-2019, Saat: 22:48
30-04-2019, Saat: 16:59
UI dan buton ekleyebilirsin istersen sonra o butan a ateş etme fonksiyonunu tanımlayabilirsin.
03-05-2019, Saat: 20:24
(30-04-2019, Saat: 16:59)abayir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!UI dan buton ekleyebilirsin istersen sonra o butan a ateş etme fonksiyonunu tanımlayabilirsin.
Hocam 1 haftadır arıyorum araştırıyorum bulamadım bir türü bana yardımcı olurmusun yada örnek bi proje varsa yollayabilirmisin
03-05-2019, Saat: 21:55
(03-05-2019, Saat: 20:24)bymsec Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!(30-04-2019, Saat: 16:59)abayir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!UI dan buton ekleyebilirsin istersen sonra o butan a ateş etme fonksiyonunu tanımlayabilirsin.
Hocam 1 haftadır arıyorum araştırıyorum bulamadım bir türü bana yardımcı olurmusun yada örnek bi proje varsa yollayabilirmisin
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Bununla butonları nasıl kullanacağını öğrenirsin. Ateş etme fonksiyonunu public yapıp butona atarsın.
04-05-2019, Saat: 17:52
(03-05-2019, Saat: 21:55)FatihSAMA Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!(03-05-2019, Saat: 20:24)bymsec Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Hocam 1 haftadır arıyorum araştırıyorum bulamadım bir türü bana yardımcı olurmusun yada örnek bi proje varsa yollayabilirmisin
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Bununla butonları nasıl kullanacağını öğrenirsin. Ateş etme fonksiyonunu public yapıp butona atarsın.
İlgilendiğin için teşekkürler attığınız, Eğitim videosunu inceleyeceğim.
23-04-2020, Saat: 00:03
EventSystem ile yapabirisin önce image oluştur kendine göre düzenle sonra bir tuş kodu oluştur içine aşağıda verdiğim kodu gir kendine göre düzenle sonra ateş etme kodunu aç "public dosya adı isim;" diye bir değişken tamamla dosya adı=tuş kodu adınla aynı olsun sonra ateş etme işlemini başlattığın yere gel verdigin ismin içindeki ates bool'unu seç true'ya eşitle tuş kodunu image at o kadar
Kod:
using System.Collections;
using System.Collections.Generic;
using UnityEngine;
using UnityEngine.EventSystems;
public class Atestusu : MonoBehaviour , IPointerDownHandler , IPointerUpHandler
{
public bool ates;
public void OnPointerDown(PointerEventData data)
{
ates = true;
}
public void OnPointerUp(PointerEventData data)
{
ates = false;
}
}