Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity üzerinden Visual Studio sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar kodlama ve unity kullanımına başlayalı 1 hafta oldu daha yeniyim. Udemy den kurs aldım fakat aldığım kursta belirtilmeyen şeyler var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Attığım resimlerde örnek vermek gerekirse  Debug.Log("Yardım lazım.") yazdığım zaman Debug farklı uzantılarda çıkıyor ve bunun yüzünden unity hata veriyor. Ayrıca izlediğim videodaki öğretmen örnek verirsek Input.GetMouseButtonDown yazıyordu ve yazılar otomatik olarak altta çıkıyordu yani her kelimeyi yazmaya gerek kalmıyordu bende öyle olmuyor düz bir metin yazıyormuşum gibi oluyor. yardımcı olursanız sevinirim.
[attachment=60][attachment=59][attachment=58][attachment=57]
Yapmışsınızdır lakin genede göstermekte fayda var

Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Bunu açın 

Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Burdaki tik işaretli olması lazım eğer zaten böylese sorununuzu google'a unity visual stduo intellisense not working yazarak armayı deneyin
Bakacağım çok teşekkürler.

edit: adamsın ustam ya çok sağol. bir sorum daha var şimdi unityden koda çift tıklayıp açınca visual studio açılıp simge durumuna geçiyor tekrardan görev çubuğundan açmam gerekiyor. çok önemli değil ama bilgin varsa paylaşırsan sevinirim
İşe yaradıysa ne mutlu bana ama diğer problemi bilemiyorum