Merhabalar,
Unity üzerinden oyun yapıyorum oyuna reklam eklemek istedim.Oyuna reklamı ekledim 4.4.2 bir cihazda test etmek istedim ancak daha önceden çalışan oyun şimdi açtığım anda Çalışmayı durdurdu hatası verdi. Nerede hata yapmış olabilirim? Şimdiden teşekkürler
(17-07-2019, Saat: 19:51)Procyus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Merhabalar,
Unity üzerinden oyun yapıyorum oyuna reklam eklemek istedim.Oyuna reklamı ekledim 4.4.2 bir cihazda test etmek istedim ancak daha önceden çalışan oyun şimdi açtığım anda Çalışmayı durdurdu hatası verdi. Nerede hata yapmış olabilirim? Şimdiden teşekkürler
unity e import ettiğin google ads pack'lerinde sorun var genel olarak2019 öncesi sürümlerle çalışıyorum ben sende onları dene bence çalışır muhtemelen.
(17-07-2019, Saat: 20:25)sercan.aydemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! (17-07-2019, Saat: 19:51)Procyus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Merhabalar,
unity e import ettiğin google ads pack'lerinde sorun var genel olarak2019 öncesi sürümlerle çalışıyorum ben sende onları dene bence çalışır muhtemelen.
Teşekkür ederim hocam deneyip geri dönüş yapacağım.
İyi akşamlar, Android Manifest dosyasını düzenlediğinden emin ol, bu hata ondan kaynaklanıyor genelde
BU SORUN BENDEDE VAR 1 HAFTADAN BERİ İLERLEYEMİYORUM YARDIM EDERMİSİNNİZ