Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Standard Assets - Assets Menüsünde yok
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar bu linkteki basit tutorial i yapmaya çalışıyorum . Tam 4. dk da hanımefendi giriyor assets menüsüne oradan imprt package deyip cross platform a tıklıyor Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

ya delirecem bende yok . Format falan attım yeniden kurdum yok.
Neden yok ? 
Sadece bende İmport Package - Custom Package varSad

bu menü nasıl getirilir bilen var mı ya ?
(18-08-2019, Saat: 21:30)Batusharp Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Arkadaşlar bu linkteki basit tutorial i yapmaya çalışıyorum . Tam 4. dk da hanımefendi giriyor assets menüsüne oradan imprt package deyip cross platform a tıklıyor Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

ya delirecem bende yok . Format falan attım yeniden kurdum yok.
Neden yok ? 
Sadece bende İmport Package - Custom Package varSad

bu menü nasıl getirilir bilen var mı ya ?

Hocam standart assets i asset store da arat orada bulursun. Emin olmamakla beraber sanıyorum ki 2018 vers den sonra bu unity üzerinden kaldırıldı. Başka yolu var mıydı şuan hatırlamıyorum ama dediğim gibi asset store a standard assets yaz unity technologies in paylaşmış olduğu free papaketi indir.