Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arama Listesi ve Otomatik Doldurma
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İyi günler diliyorum. Yapmakta olduğum proje için bir veri tabanı oluşturdum (CSV ve TXT Olarak) ve bu veri tabanında isimler bulunmakta.
Bu isimleri çağırmak için bir arama çubuğu da oluşturdum ve çalışıyor. Fakat yapmak istediğim şey Arama çubuğunun 
isimleri otomatik doldurması, fotoğrafta da görüldüğü gibi, örneğin "kit" yazıldığında "kitap" , "kitaplık" , "kitapçı" v.b. isimleri içeren bir liste oluşuyor.
Bu listeyi nasıl oluşturabilirim? Bu listede tıkladığım bir ismi başka bir scriptte tanımlayabilir miyim?

Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Teşekkür ediyorum.
Yardım edecek kimse yok mu? Sad
indexOf komutu işinize yarayabilir bir araştirın olmadıysa gene yazınız
(26-08-2019, Saat: 08:10)abayir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!indexOf komutu işinize yarayabilir bir araştirın olmadıysa gene yazınız

Şu aşamadayım abayir41 bey; inputfield değiştiğinde scrollwievde yeni arama tavsiyeleri çıkıyor fakat bu kümülatif olarak oluyor. Önceki tavsiyeler de kalıyor yani. Her harfe girişinde yeni bir buton oluşuyor. Bunu çözemedim. Tavsiye etriğiniz indexOf komutunu da malesef anlayamafım Sad
Scroll view nasil kullandığınızi bilmediğim için şunları diyebilirim.
Ben olsam her harf değiştiginde çağrılan bir fonksyon var bunu kullanırdım unity bunu ayarlamış zaten kullanıyorsunuzdur.
Her harf basışımda bir arraye indexof komutu yardımı ile (index of sstring içinde string arıyor) stringleri atardım bunlarıda bir şekilde scrollview da gösterirdim sizin hatanız bulunan stringleri atadığınız arrayi sıfırlamıyor oluşunuzdan kaynaklanabilir