27-08-2019, Saat: 12:51
Ben bir saksı prefabı yaptım. Bu saksı prefabındaki int sayı degiskenine erişmek istiyorum.Fakat her yolu denedim prefabtaki scripte erişemedim. Prefabtaki tüm dosyalarım sanki baş bir dünyadaymış gibi gözüküyor. Prefabtaki hiçbir dosyama erişemiyorum. Lütfen yardım edin arkadaşlar. Bir türlü bu sorunu çözemedim. Bilen biri lütfen cevap yazsın. Prefabaki dosyalara veya scripte nasıl erişilir.
[attachment=67]
Mesela yukarıdaki resimde sadece prefabımdaki butonları gösteriyor. Oysaki benim bir çok buttonum var onları neden göstermiyor. Aynı şey scriptte objedede vs. herşeyde geçerli. Sadece prefabın içindeki nesneleri gösteriyor. Fakat oyunumdaki buttonlar scriptler gözükmüyor. Yukardada dediğim sanki farklı bir oyundaymış gibi tamamen hiçbir bağlantısı yok prefabımla oyunumun sahnesinin. Birçok kodla çözmeyi denedim fakat beceremedim
Lütfen yardım edin arkadaşlar...
[attachment=67]
Mesela yukarıdaki resimde sadece prefabımdaki butonları gösteriyor. Oysaki benim bir çok buttonum var onları neden göstermiyor. Aynı şey scriptte objedede vs. herşeyde geçerli. Sadece prefabın içindeki nesneleri gösteriyor. Fakat oyunumdaki buttonlar scriptler gözükmüyor. Yukardada dediğim sanki farklı bir oyundaymış gibi tamamen hiçbir bağlantısı yok prefabımla oyunumun sahnesinin. Birçok kodla çözmeyi denedim fakat beceremedim