Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Standard Assets hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İyi akşamlar asset storeden standart asset indirip import ettiğimde olay tuşuna basınca all compier errors  to ve fixed before you can enter playmode   Consolsays: "CheckConsistency: GameObject does not reference component Animator. Fixing." Hatası veriyor yardım edin neden olabilir
(11-11-2019, Saat: 22:11)Dokuklu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!İyi akşamlar asset storeden standart asset indirip import ettiğimde olay tuşuna basınca all compier errors  to ve fixed before you can enter playmode   Consolsays: "CheckConsistency: GameObject does not reference component Animator. Fixing." Hatası veriyor yardım edin neden olabilir

playmode girmeden önce düzeltilmesi gereken tüm karşılaştırma hataları Consolsays: "CheckConsistency: GameObject, Animator bileşenine referans vermiyor. Demiş hata Ss atma şansın varmı tahminimce projende bir gameobjede hata var birde consol panelinde bir hatan varmı  ona bakarmısın ?  
Unity eski sürümlerinden birini yükledim sıkıntı yok şimdi son sürümde yapıyor anlamadım
(13-11-2019, Saat: 09:41)Dokuklu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Unity eski sürümlerinden birini yükledim sıkıntı yok şimdi son sürümde yapıyor anlamadım

Yeni sürümlerde  bir saçmalık var bende aab formatında build alamıyorum şimdi bütün mobil oyunu 2018 sürümünde yapıp console yükleme yapacağım  Dodgy