Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: top kontrol
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
arkadaslar top kontrol script ini yazıyorum hatasız olarak kaydedip unıty konsol penceresinde oyunu calıştırdığım da hiç bişey almur klavye yön tuşlarını basınca da top oynamıyor.
(20-11-2019, Saat: 08:51)Dokuklu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!arkadaslar top kontrol script ini yazıyorum hatasız olarak kaydedip unıty konsol penceresinde oyunu calıştırdığım da hiç bişey almur klavye yön tuşlarını basınca da top oynamıyor.

Unity standart assestin içinde ball gameste kontrol scripti var ordan bak al scripti her zaman için yazdığı kodlarda sıkıntı vardır unityde değil kontrol et.Bu siteyede yazma fazla kimse cevap vermiyor.
Selam, kodunuzu paylaşabilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
(20-11-2019, Saat: 16:46)gc1dcc2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(20-11-2019, Saat: 08:51)Dokuklu Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!arkadaslar top kontrol script ini yazıyorum hatasız olarak kaydedip unıty konsol penceresinde oyunu calıştırdığım da hiç bişey almur klavye yön tuşlarını basınca da top oynamıyor.

Unity standart assestin içinde ball gameste kontrol scripti var ordan bak al scripti her zaman için yazdığı kodlarda sıkıntı vardır unityde değil kontrol et.Bu siteyede yazma fazla kimse cevap vermiyor.

Adama niye kızdın abi insanlar olabildiğince cevap veriyor ama kaç kişiyiz şurada ?