Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Udemy Kursu Duyurusu | Unity ile 2D Oyun Programlama
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar. 
Ben Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri bölümünde okuyorum. Türkçe kaynaklar arasında hızlı, güzel ve kolay bir şekilde öğreten Unity eğitim seti eksik olduğundan, ben bu eğitimi setini oluşturdum.

Başlangıç seviyesindeki kullanıcılar için basit, gereksiz ayrıntıdan uzak ve sade bir şekilde hazırlandı dersler. 
Orta ve ileri seviye kullanıcılar içinse Türkçe kaynaklar arasında bulunmayan oyunlarınızda kullanabileceğiniz güzel özellikleri anlatan dersler var.
Oluşturduğum eğitim setiyle beraber hızlı ve iyi bir şekilde Unity'de 2d oyun programlamayı öğreneceksiniz.
?

Eğer isterseniz şuan efsane cuma indirimleri varken 25tl'ye aşağıdaki linkten kursa kaydolabilirsiniz. 
??????
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

(Eğer indirimin süresi dolduysa yorum bölümünden yazın. Ben indirim kuponu yollarım.)
Kursu alan arkadaşlar yorum yapıp kursu değerlendirirse çok sevinirim.  Smile