Öncelikle selamlar. Oyunumu ' Google Play ' e eklediğimde ücretli olarak yayınladığımda mı daha fazla kazanç sağlarım yoksa reklamları ekleyerek mi daha fazla kazanç sağlarım?
Ayrıca Reklam Olarak Hangi Firmanın Reklamlarını Önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler...
Merhaba, bence eğer uygulamanız oldukça yüksek sayıda kişi tarafından aktif kullanılıyorsa reklamdan gelir elde edilebilir.
Uygulamanızın yaptığı işi yapan ücretsiz benzer uygulamalar yoksa veya diğerleri sizinki kadar iyi değilse ücretli olabilir.
Ama ücretli yapmak yerine abonelik de yapabilirsiniz. Böylece uygulamanızı deneyip beğenirlerse abone olabilirler.
Veya uygulama içi satış ile demo sürüm tam sürüm gibi iki opsiyon sunabilirsiniz.
(27-11-2019, Saat: 22:39)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Merhaba, bence eğer uygulamanız oldukça yüksek sayıda kişi tarafından aktif kullanılıyorsa reklamdan gelir elde edilebilir.
Uygulamanızın yaptığı işi yapan ücretsiz benzer uygulamalar yoksa veya diğerleri sizinki kadar iyi değilse ücretli olabilir.
Ama ücretli yapmak yerine abonelik de yapabilirsiniz. Böylece uygulamanızı deneyip beğenirlerse abone olabilirler.
Veya uygulama içi satış ile demo sürüm tam sürüm gibi iki opsiyon sunabilirsiniz.
Teşekkür ederim bir sorum daha olacak ücretli yapar isem Google komisyon olarak kendine ayrı para alıyor mu yoksa ben misal 3 tl fiyatına koydum 3 tl ' nin hepsi bana mı geliyor yoksa Google komisyon vs. alıyor mu?