Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity Sahne arası Text Gösterme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Evet arkadaşlar zorlandığım kısımlardan birisi , ilk oyunumuz ve yolun yarısından fazlası tamam fakat şu konuda takıldık;

Bir Timer Scripti yazdık bunu text'in içine attık sorunsuz çalışıyor , karakter enemye çarpınca yeni sahneye atıyor game over ve restart da çıkıyor buraya kadar tamam, ama biz Timerin gösterdiği son değeri yeni sahnede yazsın istiyoruz, son skor ve high score olarak. Bunu Datalarla vb yapan var ama Text olarak kullandığımız için timeri direk texti Restart menü sahnemize yazdırmak istiyoruz. Nasıl yapıldığını bilen yardımcı olursa çok seviniriz Smile (Daha faydalı olacağını düşündüğünüz bir yöntem varsa da yazabilirsiniz)   

Şimdiden teşekkür ederiz.
Ben olsam değeri PlayerPrefs ile kayderdim lakin yazıya gore böyle bişi istemiyorsun. DontDestroyOnLoad diye bir olay vardı hatta buna skleton deniliyordu bi bakmanız iyi olacaktır
(03-12-2019, Saat: 19:39)abayir41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Ben olsam değeri PlayerPrefs ile kayderdim lakin yazıya gore böyle bişi istemiyorsun. DontDestroyOnLoad diye bir olay vardı hatta buna skleton deniliyordu bi bakmanız iyi olacaktır

Bakacağım şimdi teşekkürler