Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Uygulama yayınlama hakkında. Lütfen bakarmısınız
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar ben uygulamamı yayınlamak istiyorum fakat aklımda bir kaç soru var. Uygulamam 2d başlangıç seviyesinde.
1.Şu Unity splash ekranı kaldırsam oraya giriş logomu koysam google play ya da diğer türlü sorun olur mu?
2. Uygulamamı yayınlicam fakat önceden Galaxy Appste yayınlasam birisinin çalma olasılığı var mu? Mesela adam brnim uygulamamı galaxy app ten alıp google playe yayınlama ihtimali var mı? Kısaca uygulamamı çalar mı?
3. Şu çizim konusunda hazır materyal alıp kullansam sorun olur mu?
Şimdilik sadece üç sorum var teşekkür ediyorum.
Merhaba.
1- Onu kaldırmak için unity pro sürüm almak gerekiyor. Google playde sorun olmaz.
2- Bilmiyorum.
3- Hazır materyalleri üreten kişi ücretsiz kulanıma izin veriyorsa sorun olmuyor. Unity asset store da bir çok ücretsiz materyal mevcut.
splash ekranını komple kaldırmak için unity pro sürümü kullanmanız gerekiyor (ücretli sürüm) ama ücretsiz sürümde de dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz unity logosu gözükmek şartıyla.
Peki prosu intinternette var onu indirsek kullansak ordan uygulamayı publish edip yayınlasak? Çok teşekkür ederim.