Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: YANLIŞ İMZA HATASI
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
UYGULAMAYI YÜKLERKEN BÖYLE DİYOR YENİ ANAHTAR OLUŞTURUP YENİDEN DENEDİM YENİDEN BU HATAYI VERİYOR 

[color=rgba(0, 0, 0, 0.87)]Android App Bundle'ınız yanlış anahtarla imzalanmış. App Bundle'ınızın doğru imzalama anahtarıyla imzalandığından emin olup tekrar deneyin: SHA1: 01:19:FEBig GrinA:6C:B3:3C:B5:E3:87:6F:EEBig Grin7:90:CD:A8:F5:8C:2A:47.[/color]
Yeni oluşturduğunuzu farklı bir cihaza yüklemeyi deneyin veya cihazdaki eski sürüm varsa onu silip deneyin. Olmazsa birde anahtarsız apk oluşturup deneyin.
(14-02-2020, Saat: 21:25)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Yeni oluşturduğunuzu farklı bir cihaza yüklemeyi deneyin veya cihazdaki eski sürüm varsa onu silip deneyin. Olmazsa birde anahtarsız apk oluşturup deneyin.
telefona değil onu eklemeyi unuttum google play console yüklerken oluyor
(14-02-2020, Saat: 23:48)gc1dcc2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(14-02-2020, Saat: 21:25)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Yeni oluşturduğunuzu farklı bir cihaza yüklemeyi deneyin veya cihazdaki eski sürüm varsa onu silip deneyin. Olmazsa birde anahtarsız apk oluşturup deneyin.
telefona değil onu eklemeyi unuttum google play console yüklerken oluyor

Anladım. Google Play'e ilk yüklediğin anahtarı kaybedersen bir daha güncelleme yapamazsın malesef. Hata verdiğine göre anahtarın doğru değil.
(16-02-2020, Saat: 00:25)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(14-02-2020, Saat: 23:48)gc1dcc2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!telefona değil onu eklemeyi unuttum google play console yüklerken oluyor

Anladım. Google Play'e ilk yüklediğin anahtarı kaybedersen bir daha güncelleme yapamazsın malesef. Hata verdiğine göre anahtarın doğru değil.

Google Playa oyunu daha yüklemedim ilk defa yükleyeceğim keyide yeni key oluşturup attım böyle bir hata verdi ne yapmam gerekiyor ?

Aylar oldu oyunumu paylaşamıyorum daha içerisine reklam ekleyemedim buildde hata veriyor reklam ekleyince