Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mobil Oyun için yapım arkadası arıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaslar Merhaba Mobil için hazırlamıs olduğum projenın % 45-50 lik bir kısmını tamamladım. kodlama ile ilgili gereksinim beni aştığından dolayı hem fıkır alışverişi olsun hem kodlama olsun bana yardımcı olabılecek arkadas arıyorum.

Kısaca oyundan bahsedeyım. Bir satış simülasyonu oyunun basında elımızde bır mıktar para ıle tıcarete atılıyoruz. bir işletme alıyoruz ve bu işletmeye de bize gelir saglayacak ürün tedariği yapıyoruz. ürünler otomatik olarak gunluk satış yapıyor ve günden güne gelişiyoruz yenı işletmeler vs açıyoruz.

yardımcı olmak ısteyen arkadaslar varsa iletişime geçebilir.
Grafikler bende diyorsan ben yapım için arkadaş olabilirm sana Smile
daha önceden de belirttiğim gibi grafik konusunda kendıme guvenıyorum. ıstersen ozelden ıletişim kurabiliriz.
(24-05-2017, Saat: 16:51)debrandr Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!daha önceden de belirttiğim gibi grafik konusunda kendıme guvenıyorum. ıstersen ozelden ıletişim kurabiliriz.

Olur kuralım tabi.
vay be site kurucusu adamın projeye ortak olmuş. Aga bee bigün sizide aramızda görmek isteriz sayın kurucum Big Grin