Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity Admob Gözükmeyen Reklamlar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Unity uygulamama admob reklam ekledim kusursuz çalışan reklamlar aniden çalışmaz oldu ve test reklamlarıydı hepsi, unity console da bakınca admob ile ilgili yazdığım her fonksiyon çalışıyor içlerine debug.log koyup baktım ama blue stacks e veya test cihazlarına atınca o fonksiyonların hiçbiri çalışmıyor ve reklamlarda gözükmüyor. Ilk başta gözüken reklamlar şuan gözükmüyor kodları en baştan yazdım packageleri yeniden kurdum yinede sonuç alamadım.
eğer ilk uygulamanız ise reklamlar incelemeye alınıyor ilk etapta gözüküyor daha sonra inceleniyor herhangi bir sorun yoksa 1 hafta içinde onaylanır eğer ilk uygulamanız değilse diğer tüm uygulamarınız da gökzükmesi gerekir onaylanma işlemi 1 kere oluyor bildiğim kadarıyla
(06-05-2020, Saat: 20:31)Enesk001 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!eğer ilk uygulamanız ise reklamlar incelemeye alınıyor ilk etapta gözüküyor daha sonra inceleniyor herhangi bir sorun yoksa 1 hafta içinde onaylanır eğer ilk uygulamanız değilse diğer tüm uygulamarınız da gökzükmesi gerekir onaylanma işlemi 1 kere oluyor bildiğim kadarıyla

ilk uygulamam ama durum şöyle test reklamları koydum çalışıyordu yarım saat yemek yiyip geldim hiç bir reklam gözükmüyor
(06-05-2020, Saat: 21:05)Kaze Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(06-05-2020, Saat: 20:31)Enesk001 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!eğer ilk uygulamanız ise reklamlar incelemeye alınıyor ilk etapta gözüküyor daha sonra inceleniyor herhangi bir sorun yoksa 1 hafta içinde onaylanır eğer ilk uygulamanız değilse diğer tüm uygulamarınız da gökzükmesi gerekir onaylanma işlemi 1 kere oluyor bildiğim kadarıyla

ilk uygulamam ama durum şöyle test reklamları koydum çalışıyordu yarım saat yemek yiyip geldim hiç bir reklam gözükmüyor

Test reklamları dahi gözükmüyorsa uygulamanızda sorun vardır ama test reklamları gözüküyor gerçek reklamlar gözükmüyorsa ilk uygulamanız olduğundan dolayı incelemeye alınmışsınızdır tekrardan gözükmeye başlar zamanla içiniz rahat olsun.
(09-05-2020, Saat: 01:28)Enesk001 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(06-05-2020, Saat: 21:05)Kaze Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!ilk uygulamam ama durum şöyle test reklamları koydum çalışıyordu yarım saat yemek yiyip geldim hiç bir reklam gözükmüyor

Test reklamları dahi gözükmüyorsa uygulamanızda sorun vardır ama test reklamları gözüküyor gerçek reklamlar gözükmüyorsa ilk uygulamanız olduğundan dolayı incelemeye alınmışsınızdır tekrardan gözükmeye başlar zamanla içiniz rahat olsun.

Unity silip baştan yükledim aynı adımları izledim sorun çözüldü hatanın neyden kaynaklandığını anlayamadım
Şuanda da banner reklamlar gerçek reklam gözükürken interstitial reklamlar test olarak gözüküyor ikisininde idsini değiştirdim