Merhabalar. ben unity ile oyun geliştirme işinde daha yeniyim.
yaptığım bir oyunu kendi telefonuma atıyorum, ve yüklemeye çalıştığımda paket yüklenemedi hatası alıyorum. unity konsolunda da herhangi bir sorunla karşılaşmadım. nedenini bir türlü çözemedim. yardımlarınızı bekliyorum.
(02-06-2020, Saat: 19:26)myth1991 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Merhabalar. ben unity ile oyun geliştirme işinde daha yeniyim.
yaptığım bir oyunu kendi telefonuma atıyorum, ve yüklemeye çalıştığımda paket yüklenemedi hatası alıyorum. unity konsolunda da herhangi bir sorunla karşılaşmadım. nedenini bir türlü çözemedim. yardımlarınızı bekliyorum.
Dostum güvenlik sorusu soruyor başta yinede yükle veya öyle bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam ona izin verdinmi ?
(02-06-2020, Saat: 20:35)gc1dcc2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! (02-06-2020, Saat: 19:26)myth1991 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Merhabalar. ben unity ile oyun geliştirme işinde daha yeniyim.
Dostum güvenlik sorusu soruyor başta yinede yükle veya öyle bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam ona izin verdinmi ?
Teşekkürler dostum sorunun kaynağı oyunumu paketlerken Unity'de SDK ve NDK nın hasarlı paketlemesiymiş. Onları yeniden indirdim unity hub ile. böylece düzeldi.
(03-06-2020, Saat: 15:24)myth1991 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! (02-06-2020, Saat: 20:35)gc1dcc2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Dostum güvenlik sorusu soruyor başta yinede yükle veya öyle bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam ona izin verdinmi ?
Teşekkürler dostum sorunun kaynağı oyunumu paketlerken Unity'de SDK ve NDK nın hasarlı paketlemesiymiş. Onları yeniden indirdim unity hub ile. böylece düzeldi.
Rica ederim dostum kolay gelsin.