Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity 2019.4 Incompleted corrupted file
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Selamlar,birkaç aydır bir sorunla uğraşıyorum hala çözemedim.
Unity Hub üzerinden herhangi bir Unity editor sürümü kuramamaktayım,indirme işlemi ne zaman bitse bana "Incomplete or corrupted download file" hatası vermekte.Ayar kısmından dosya yolu olarak D:\Unity seçtim,farklı konumlar da denedim,boş da bıraktım,fayda yok. Unity Hub için admin yetkisi verdim,güvenlik kısmından tüm izinleri de açtım fakat yok. Güncelleme vesaire de gelmiş ama UnityHub bıraktığım gibi hiç bir işe yaramıyor. Offline olarak denemeye karar verdim.
Editor offline olarak kuruluyor sorun olmadı,daha sonra Android bileşenlerini kuramama sorunum başladı.İstediği jdk,sdk,ndk sürümlerini de indirmeme rağmen verdiğim hiç bir yolu kabul etmiyor.UnityHub zaten anca kendini kurabiliyor.Çıldırmamak elde değil.Yabancı foruma da konu açtım,aynı sorunu yaşayanlar illa vardır.Unreal'a geçmemek için zor tutuyorum kendimi fakat sektör Unity developer istiyor.Aynı sorunu yaşayan vardır illa ki. Ne yapmalıyım arkadaşlar ?