Selamlar
mouse ile bir kutuya tıkladığımda üstünde farklı bi kutu çıkmasını istiyorum fakat yazdığım kodda çıkan kutu bir sonraki tıklamada oluşuyo bunu nasıl çözebilirim?
Unity 2D
Teşekkürler....
(19-06-2020, Saat: 12:47)dogukn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Selamlar
mouse ile bir kutuya tıkladığımda üstünde farklı bi kutu çıkmasını istiyorum fakat yazdığım kodda çıkan kutu bir sonraki tıklamada oluşuyo bunu nasıl çözebilirim?
Unity 2D
Teşekkürler....
Kodunuzu paylaşabilir misiniz?
(20-06-2020, Saat: 13:07)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! (19-06-2020, Saat: 12:47)dogukn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Selamlar
Unity 2D
Teşekkürler....
Kodunuzu paylaşabilir misiniz?
kutuyu prefab asset olarak kaydedip sonra gameObject'e eklemiştim o yüzden sonra çıkıyomuş
kaydetmeden direkt scene içinden alınca düzeldi
teşekkürler