Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aim Trainer Oyunu Yaptım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Aim Trainer Oyunu Yaptım
Bu hafta boş kalan günlerimde aim trainer oyunu yapmaya çalıştım, ama ortaya çıkan şeyi sevemedim. Sizce nasıl oldu? İyi seyirler dilerim.

Güzel olmuş ellerine sağlık. Başarılarının devamını dilerim
Yaptığın videoları izle be abicim. Konuşma sesini duymak için sesi yükseltiyorum araya bi anda bişeyler çıkıyo gümbür gümbür
(12-08-2020, Saat: 21:06)YiKa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Güzel olmuş ellerine sağlık. Başarılarının devamını dilerim

Teşekkür ederim

(13-08-2020, Saat: 10:44)Eyelay Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Yaptığın videoları izle be abicim. Konuşma sesini duymak için sesi yükseltiyorum araya bi anda bişeyler çıkıyo gümbür gümbür

Yorumun için teşekkür ederim. Videolarımı atmadan önce ve attıktan sonra izliyorum ve önem göstermeye çalışıyorum fakat aksi takdirde anlaşıldıysa düzeltmeye çalışacağım, aslında araya gümbür gümbür çıkan şeylerin sesini bilerek fazla yapmıştım ama rahatsız edeceğini düşünmemiştim. İyi forumlar dilerim.