Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sims Benzeri Oyun
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba Arkadaşlar,
Unity ile sims gibi oyun yapılabilir mi?
Elbette.
(13-06-2017, Saat: 20:03)vic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Elbette.

Peki nerden başlanılabilir? Nasıl araştırma yapmamı önerirsiniz?
Kardeşim öncelikle daha basit projelerden başlamanı öneririm eğer fazla tecrübeli değilsen bu konuda.
Sims gibi bir oyunu yapmak tecrübe gerektiren ve genel anlamda birden fazla kişinin daha rahat yapacağı bir iş. Tek başına da yapılabilir fakat birkaç kişilik bir ekiple daha verimli olur diye düşünüyorum.

Sana önerim eğer Unity tarafında fazla tecrüben yoksa öncelikle daha küçük projelerden başlaman olur. Belirli bir aşamaya geldiğinde zaten bu soru "sims nasıl yapabilirim" değil de "arkadaşlar sims yapıyorum da şu noktada bir algoritmik bir sorun var nasıl içinden çıkarım öneri var mıdır" a dönüşecektir.

Başlangıç olarak internetteki kaynaklar fazlasıyla yeterlidir unity eğitimleri için. İngilizce bilgin umarım vardır, işin çok kolaylaşır.
(13-06-2017, Saat: 21:16)vic Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Kardeşim öncelikle daha basit projelerden başlamanı öneririm eğer fazla tecrübeli değilsen bu konuda.
Sims gibi bir oyunu yapmak tecrübe gerektiren ve genel anlamda birden fazla kişinin daha rahat yapacağı bir iş. Tek başına da yapılabilir fakat birkaç kişilik bir ekiple daha verimli olur diye düşünüyorum.

Sana önerim eğer Unity tarafında fazla tecrüben yoksa öncelikle daha küçük projelerden başlaman olur. Belirli bir aşamaya geldiğinde zaten bu soru "sims nasıl yapabilirim" değil de "arkadaşlar sims yapıyorum da şu noktada bir algoritmik bir sorun var nasıl içinden çıkarım öneri var mıdır" a dönüşecektir.

Başlangıç olarak internetteki kaynaklar fazlasıyla yeterlidir unity eğitimleri için. İngilizce bilgin umarım vardır, işin çok kolaylaşır.

Vaktinizi ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Kodlama bilgisi iyi seviye de olan bir ekibimiz var bu tarz bir oyun için araştırma yapıyoruz açıkçası. Oyun sektörüne hiç girmedik ve bizi yormayacak bir oyun motoru arıyoruz diyebilirim. Tavsiye ettiğiniz başka bir  oyun motoru yoksa bu cevap çok yeterli oldu teşekkür ederim.