Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity içerisinde çalışan fonksiyon Build edince çalışmıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar herkese. 
Ben unity yeni öğreniyorum. Kendimi geliştirmek amacıyla blok kırma oyunu geliştirdim. Ancak çözemediğim bir sıkıntı var. Normalde sahne içerisindeki objelerin sayısını tutuyorum ve her blok kırıldığında bu sayıyı 1 azaltıyorum. Sayı 0 olduğunda otomatik olarak diğer levele yani diğer sahneye geçiş yapıyor. Bu unity içerisinde play diyerek kontrol ettiğimde sıkıntısız çalışıyor. Ama build ettiğim zaman çalışmıyor. Sahnedeki tüm objeler bittiğinde hala o sahnede kalmaya devam ediyor. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim?
Benim de buna benzer bi sıkıntım var, ben de unity ile datetime kullanarak bir sayaç kodluyorum. Untiy de test ettiğimde sıkıntısız çalışıyor fakat telefonumda apk çıktı alarak test ettiğimde çalışmıyor. Anlayamadım.
(10-10-2020, Saat: 23:34)bthnsanat Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Merhabalar herkese. 
Ben unity yeni öğreniyorum. Kendimi geliştirmek amacıyla blok kırma oyunu geliştirdim. Ancak çözemediğim bir sıkıntı var. Normalde sahne içerisindeki objelerin sayısını tutuyorum ve her blok kırıldığında bu sayıyı 1 azaltıyorum. Sayı 0 olduğunda otomatik olarak diğer levele yani diğer sahneye geçiş yapıyor. Bu unity içerisinde play diyerek kontrol ettiğimde sıkıntısız çalışıyor. Ama build ettiğim zaman çalışmıyor. Sahnedeki tüm objeler bittiğinde hala o sahnede kalmaya devam ediyor. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim?

Build Settings kısmında diğer sahneler eklenmemiş olabilir. Eklemediyseniz apk'da çalışmazlar. Sorun bu değilse lütfen kodun ilgili kısmını paylaşın.