Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: CS1061 Hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba, Unity'de Vuforia kullanarak bir uygulama geliştiriyorum.

Uygulamada ImageTarget kullanarak bir ses dosyası oynatmak istiyorum, bunu daha önce yaptım, ancak şimdi kod içeriğinde bir hata görüyorum. Biraz baktım ama çözümü bulamadım, bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

Hata mesajı:

CS1061: 'TrackableBehaviour' does not contain a definition for 'CurrentStatusInfo' and no accessible extension method 'CurrentStatusInfo' accepting a first argument of type 'TrackableBehaviour' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

Bazı notlar:

Unity sürümü: 2019.4.12f1 Kişisel

Script dosyası adı: dikteA

ImageTarget adı: write_A

Audio Source: sesA

Script dosyasına yazdığım kodları ekler kısmına PDF dosyası olarak yükledim.

Desteğiniz için çok teşekkür ederiz.
Debug.Log("Trackable "+ mTrackableBehaviour.TrackableName +" "+ mTrackableBehaviour.CurrentStatus +" --"+ mTrackableBehaviour.CurrentStatusInfo);

Bu satırdaki CurrentStatusInfo ya hata vermiş görünüyor. Bu satırı silip dener misiniz
(14-10-2020, Saat: 21:54)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Debug.Log("Trackable "+ mTrackableBehaviour.TrackableName +" "+ mTrackableBehaviour.CurrentStatus +" --"+ mTrackableBehaviour.CurrentStatusInfo);

Bu satırdaki CurrentStatusInfo ya hata vermiş görünüyor. Bu satırı silip dener misiniz

Merhaba, cevabınız için teşekkürler. Dediğiniz gibi yapıp satırı sildim, hata düzeldi. 

İyi çalışmalar, selamlar.