Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: açar açmaz console da beliren hata
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar unity3d yi dün yükledim programı öğrenmek için ancak ilk açtığımdan beri console kısmında sadece saatin yazılı olduğu 2 tane hata var. Yeni proje oluşturmayı denedim üstüne tıklıyorum falan hiçbir tepki yok bulamadım ne olduğunu. Yardım ederseniz devinirim.
Clear butonuna basmayı denediniz mi
(13-11-2020, Saat: 19:43)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Clear butonuna basmayı denediniz mi
denedim gitmiyorlar
(14-11-2020, Saat: 12:43)hbrktas Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(13-11-2020, Saat: 19:43)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Clear butonuna basmayı denediniz mi
denedim gitmiyorlar

Hata ayrıntısını paylaşır mısınız?
(14-11-2020, Saat: 21:55)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(14-11-2020, Saat: 12:43)hbrktas Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!denedim gitmiyorlar

Hata ayrıntısını paylaşır mısınız?
sadece bu var
(14-11-2020, Saat: 22:56)hbrktas Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(14-11-2020, Saat: 21:55)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Hata ayrıntısını paylaşır mısınız?
sadece bu var

Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Burada bir çözüm sunulmuş. PublishSettings->Player Settings->Other Settings altında Scripting Runtime Version ayarını .NET 3.5 yapınca hatanın ortadan kalktığını belirtenler olmuş. İsterseniz bir deneyin.
(15-11-2020, Saat: 20:50)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(14-11-2020, Saat: 22:56)hbrktas Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!sadece bu var

Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Burada bir çözüm sunulmuş. PublishSettings->Player Settings->Other Settings altında Scripting Runtime Version ayarını .NET 3.5 yapınca hatanın ortadan kalktığını belirtenler olmuş. İsterseniz bir deneyin
configuration kısmında scripting runtime güzkmüyor maalesef 2020 kullanıyorum kaldırmış olabilirler mi?