Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Acemi bubble shoot benzeri kod yardımı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Beyler sektöre ufaktan yeni giriyorum acemiyim.

Rica etsem işin ehli olan bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi?

Başlıkta belirttiğim tarzda oyun düşünüyorum kod mantığında zayifim. Firlattigimiz topun yok olmasi ve skor alma gibi kodu nasil yaziyoruz
Selam, Unity'de ilerlemek istiyorsanız youtube'da Unity ile baştan sona oyun yapmayı anlatan videoları izlemenizi ve videolarda anlatılanları bir defa videoya bakarak daha sonra video yardımı olmadan yapmaya çalışmanızı öneririm. Bu şekilde çabuk öğrenebilirsiniz. Bahsettiğiniz kodları burada yazsak bile bir altyapınız olmadan ilerlemeniz zor olacaktır.
(23-11-2020, Saat: 23:40)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Selam, Unity'de ilerlemek istiyorsanız youtube'da Unity ile baştan sona oyun yapmayı anlatan videoları izlemenizi ve videolarda anlatılanları bir defa videoya bakarak daha sonra video yardımı olmadan yapmaya çalışmanızı öneririm. Bu şekilde çabuk öğrenebilirsiniz. Bahsettiğiniz kodları burada yazsak bile bir altyapınız olmadan ilerlemeniz zor olacaktır.

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde youtube den izliyorum ama mantığı oturtamiyorum. Bu sektöre de zaman harcama sebebim seviyorum ama beceremedikce de arada kalıyorum. Siz nasil öğrendiniz peki bu konuda yol gösterir misiniz?
(24-11-2020, Saat: 01:35)bayramavcii Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
(23-11-2020, Saat: 23:40)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Selam, Unity'de ilerlemek istiyorsanız youtube'da Unity ile baştan sona oyun yapmayı anlatan videoları izlemenizi ve videolarda anlatılanları bir defa videoya bakarak daha sonra video yardımı olmadan yapmaya çalışmanızı öneririm. Bu şekilde çabuk öğrenebilirsiniz. Bahsettiğiniz kodları burada yazsak bile bir altyapınız olmadan ilerlemeniz zor olacaktır.

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde youtube den izliyorum ama mantığı oturtamiyorum. Bu sektöre de zaman harcama sebebim seviyorum ama beceremedikce de arada kalıyorum. Siz nasil öğrendiniz peki bu konuda yol gösterir misiniz?

Ben Ankara'da Tedd Üniversitesinde kursa katılmıştım. Ayrıca yazılım konusunda başka tecrübelerim vardı. Mantığınıza oturtamadığınız noktaları ayrıntılı yazabilirseniz, hatta video kaydederek anlatabilirseniz, yardımcı olmaya çalışırım.