Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity 2D resim sığmıyor nasıl sığdırabilirim?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar ben unity de ayarladığım arka planı mobilde de aynısı olmasını istiyorum ancak apk aldıktan sonra resimde de görüldüğü gibi tam sığmamış bunu nasıl düzelte bilirim?

Mobil: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Unity: 1. Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.! 2. Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Canvas Ayarı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

(Sorunu Çözdüm  ancak spawner gözükmüyor yanı resmin altında kalıyor nasıl düzelte bilirim)
Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!
Sprite'ın order in layer özelliğindeki rakamlar ile hangisinin üstte olacağını ayarlayabilirsiniz. Üstte olacak nesneye daha büyük bir order in layer değeri vermelisiniz.
(25-12-2020, Saat: 22:03)mtat0640 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Sprite'ın order in layer özelliğindeki rakamlar ile hangisinin üstte olacağını ayarlayabilirsiniz. Üstte olacak nesneye daha büyük bir order in layer değeri vermelisiniz.

olmadı gene bu canvas ayarını yaptıktan sonra oldu (resimde işaretledim) ve canvasın içinde image yarattım