Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni bir oyun var aklımda , sizlerinde değerli fikirlerini almak istiyorum.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Candy Crash karşi bir oyun yapmayi planliyorum , lakin online olucak.Online rakiplerle 1v1 vs tarzı geçicek mücadele , farkli renklerdeki şekerleri element olarak düşündüm.Onları topladıkça skiller açılcak.yanısıra turnuva modu olucak , belli bi coins basip toplu bir coins kazanma gibi.Profil , Mağaza gibi sekmeler de mevcut olucak.
sizlere danışmak istediğim tam olarak , nasil bir yol izlemeliyim.Unity'de ilk oyunum olucak c# biliyorum kendime yeticek kadar farkli nelere ihtiyacim olabilir.

Şimdiden teşekkür ederim Smile
bu dediğini yapman için serverclient işinden anlaman lazım. Match pool yapabilmen lazım. Yptığın server programını optimize edip en uygun ve tasarruflu şekilde ooluşturman gerekli ayrıca serverin için güzel bir makina ayarlaman lazım. Ayrıca bu iş para da ister.

Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!

Al bu bildiğim en sağlam sanal makina şirketi. Yatırımını karşılayacak meblağlar kazanırsın umarım.
Yorumun için teşekkür edeirm , not aldim.
Benim şahsi önerim Unity yerine daha farklı motorlar kullanman, hatta direk java ile bile yazabilirsin.
Unity nin gücü malum çok fazla, hatta böyle bir projede senin ihtiyacın olandan daha fazla.

Doğrudan java gibi bir dille yazarsan daha temiz daha net olur diye düşünüyorum.
vic'e katılıyorum bu tarz oyunlarda direk olarak unity'yi kullanmak pek iyi olmayabilir java senin işini fazlasıyla görecektir.