13-03-2021, Saat: 00:54
Arkadaşlar merhaba çok yeni bir unity kullanıcısıyım c# öğreniyorum başladığım ilk projeyi neredeyse bitirdim fakat telefonda test ederken hiç beklemediğim birşey ile karşılaştım şöyle izah edeyim Grid üzerinde hizalanan png dosyaları var klasik bir hafıza oyunu düşünün ilk level sorunsuz kusursuz oynanıyor fakat ilk levelden Scene kopyalayıp next level yaptığımda bu levele 3-4 tane daha png ekleyip aynı şekilde random Grid üzerine çağırıyorum sorun şu ki ilk level başladığında sorunsuz gelen dosyalar Next level yapıldığında 28 tane png dosyasından 1 tanesi görünüyor ama bir pause & continue yapınca kalanlarıda geliyor bir görüntü bugu mu denir ne denir böyle saçma birşey yaşıyorum ve bu olay olduktan sonra bazı semboller tıklanamaz hale geliyor benim anlam veremediğim böyle bir sorun yaşanacak olsa aynı script aynı level aynı dosyalar neden 1. level sorunsuzken sadece next scene olduğu zaman yaşanıyor mutlaka bilmediğim veya gözden kaçırdğım birşey var konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar