Unity 3D TR Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Unity 3D Projemize Arkadaş lazım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar ben ve 2 adet grafik tasarımcı arkadaşla beraber yapmaya uğratığımız oyuna bir adet geliştirici arıyoruz kod kısmının büyük bir kısmını hallediyorum fakat bazı yerlere yetişemiyorum ne yazık ki bunun için bir arkadaşa daha ihtiyacımız var kod kısmında .

Oyunun şuanlık aşaması ile ilgili bir kaç resim ve bilgi vereceğim.

Proje ile alakalı sorularınızı buradan sorabilirsiniz ekibe katılmak içinde Özel Mesaj atabilirsiniz.

Karakter obje çizimleri = %75
UI Çizimleri = %50
Arayüz kodlaması = %50
Oyun kodlaması ? %60

resim

resim
(19-07-2017, Saat: 21:47)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Merhaba arkadaşlar ben ve 2 adet grafik tasarımcı arkadaşla beraber yapmaya uğratığımız oyuna bir adet geliştirici arıyoruz kod kısmının büyük bir kısmını hallediyorum fakat bazı yerlere yetişemiyorum ne yazık ki bunun için bir arkadaşa daha ihtiyacımız var kod kısmında .

Proje ile alakalı sorularınızı buradan sorabilirsiniz ekibe katılmak içinde Özel Mesaj atabilirsiniz.

UI Çizimleri = %50
Arayüz kodlaması = %50
Oyun kodlaması ? %60

resim

resim
Ben iletişim,senaryo ve proje için plan-program için ekibinize katilabilirim.
(19-07-2017, Saat: 21:47)TheTudors Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görüntüleyebilmek için Kayıt ol manız veya Giriş yapmanız gerekiyor.Anlayışınız için teşekkürler.!Merhaba arkadaşlar ben ve 2 adet grafik tasarımcı arkadaşla beraber yapmaya uğratığımız oyuna bir adet geliştirici arıyoruz kod kısmının büyük bir kısmını hallediyorum fakat bazı yerlere yetişemiyorum ne yazık ki bunun için bir arkadaşa daha ihtiyacımız var kod kısmında .

UI Çizimleri = %50
Arayüz kodlaması = %50
Oyun kodlaması ? %60

resim

resim

Merhaba discord dan bana ulaşabilir misiniz?
laviva#5748
3 yazılımcı arkadaşız.Grafiker arıyoruz bizde. Karşılıklı olarak takımı büyütüp bütün işlerimizi beraber yapalım mı?